Nieuw in de webshop is het Finse merk Pomppa.

 

Wij waren op zoek naar een jasje wat geschikt is voor iedere hond, ongeacht ras of activiteit. De Pomppa jasjes zitten als gegoten en zorgen dat je hond alle bewegingsvrijheid heeft. Zeer comfortabel en ook mooi om te zien. De jassen zijn zo ontworpen dat de grote spieren in het lichaam lekker warm blijven. Dit is fijn bij koude weersomstandigheden, maar ook bij honden die weinig tot geen vacht hebben, kortharige honden. Honden met rugproblemen, senioren en sporthonden, waarbij in de rustperiodes tijdens sportevenementen de spieren niet teveel mogen afkoelen.

Door de vele maten kan de levertijd langer zijn. Het kan helaas voorkomen dat een bepaalde maat, niet meer in iedere kleur leverbaar is.  Voor vragen mag je altijd een berichtje sturen.

Welke maat heb je nodig voor de perfecte Pomppa jas:

Het kiezen van de juiste maat zorgt voor de best mogelijke bescherming. Als de jas goed past, beschermt hij de belangrijkste spiergroepen en blijft hij ook tijdens het sprinten perfect zitten. Pomppa jassen zijn zeer geschikt voor zowel slanke als zwaargebouwde honden. Bij het kiezen van de juiste maat is het belangrijk dat de jas de natuurlijke beweging van de hond niet beperkt of op een andere manier stoort. De juiste maat wordt bepaald door de ruglengte van de hond. We raden u aan om geen kleinere maat te kiezen dan de ruglengte van uw hond aangeeft, vooral bij het kiezen van JumppaPomppa. Afhankelijk van de verhoudingen en het vachttype van de hond kan de juiste maat echter groter zijn dan de maat volgens de ruglengte. Het is ook belangrijk om het beoogde gebruik van het product te overwegen. Een jas die bedoeld is voor een actieve levensstijl, moet goed aansluiten, terwijl een jas voor rustige oefeningen en rust tijdens de training iets groter kan zijn. De afbeelding laat zien waar u de maten moet nemen die in de maattabel worden gebruikt. Bij het meten dient de hond met de rug zo recht mogelijk te staan. Vergeet niet om wat extra ruimte over te laten voor de metingen, als uw hond een dikke vacht heeft.

RUG – De ruglengte wordt gemeten vanaf de nek tot aan de basis van de staart. Begin met meten vanaf het ontmoetingspunt van nek en rug.

NEK – De nekomtrek wordt gemeten vanaf hetzelfde punt als de ruglengte. Deze maat is alleen relevant bij het kiezen van JumppaPomppa.

BORST – De borstomtrek wordt gemeten vanaf het breedste punt van de borst.

TAILLE – De middelomtrek wordt gemeten vanaf het smalste deel van de buik van de hond.

Maattabel Kies de juiste maat voornamelijk op basis van de lengte van de rug van de hond. Alle eenheden zijn in centimeters (cm). De getoonde afmetingen zijn extreme maten van het product.