Veelgestelde vragen:

Wat is de standaard levertijd voor een product?

Op dit moment is de levertijd van een product 3-5 werkdagen.  Als een product een langere levertijd heeft dan 5 werkdagen dan nemen wij contact met u op of u nog interesse heeft in dat product. De manden hebben een standaard levertijd van 5-7 werkdagen.

 

Een product staat als uitverkocht in de webshop, wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?                                                                                            Wij laten zo snel mogelijk weten wat de levertijd zal zijn van het product of wanneer wij weer verwachten het op voorraad te krijgen.

 

Hoe zijn de prijzen opgebouwd?
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Het BTW tarief is doorgaans 21%. Op de churpi en de koffieboom kauwwortel is de BTW 9 %.                                       Op je factuur staat de BTW apart vermeld.

 

Is het mogelijk om mijn pakket te laten verzenden naar een ophaallocatie van Postnl?

Bij het afrekenen van een product kan u aangeven of u het thuis wilt laten bezorgen of op een ophaallocatie. Ook kan u na het ontvangen van een track and trace code er nog voor kiezen om het pakket ergens anders te laten bezorgen.

 

Kan ik een cadeaupakket direct bij de ontvanger laten bezorgen?

Dit is geen probleem, als u het adres van de ontvanger doorgeeft dan zorgen wij dat de factuur per mail gestuurd wordt.

 

Het product voldoet niet aan de verwachting. kan ik het retourneren?
Binnen 14  dagen kun je het pakket aan ons terugsturen. Zorg wel dat de producten in dezelfde staat zijn als je ze ontvangen hebt.            Je ontvangt het aankoopbedrag inclusief betaalde verzendkosten terug als het product nog intact is.                                                              Indien je een artikel wilt terugsturen, betaal je zelf de verzendkosten voor het retour zenden.
Ons retouradres is:

Kwispel en Relax,  Zwolsestraat 104, 2587 WB Den Haag

Meer informatie over het retourneren staat in onze algemene voorwaarden.

 

Het gekochte hondenspeeltje is stuk, kan ik mijn geld terug krijgen?
Nee. Op hondenspeelgoed zit geen garantie, iedere hond is anders en de ene hond maakt speeltjes direct stuk terwijl een andere hond hier jaren mee doet.  U  dient toezicht te houden op uw  hond om te voorkomen dat er stukjes worden afgebeten en opgegeten. Bij ieder product geven wij adviezen over de duurzaamheid van het speeltje. Wanneer je hond een speeltje snel stuk maakt, krijg je geen geld terug. Ook ben je ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je eigen hond, haal kapotte speeltjes direct weg.  Toch zijn er uitzonderingen bij de hondenspeeltjes zoals bepaalde speeltjes van Zogoflex die wel een bepaalde garantie aanbieden. Daarom willen wij het wel graag horen van u wanneer een speeltje snel kapot gaat. Dan kunnen wij contact opnemen met de leverancier.

Als u een vraag heeft die hier niet tussen staat laat het ons dan weten. Wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven.