Kerstmis is een tijd van samen zijn. Van warmte en gezelligheid. Een Kerstboom vol met mooie versiering. En lampjes overal door het huis. Lekker eten en drinken en genieten van het gezelschap waar je deze magische dagen mee mag delen.

 Kerstmis is één van de mooiste feestdagen van het jaar. Het perfecte moment om onze dierbare huisdieren lekker te verwennen. Op deze pagina vind je de mooiste cadeaus voor onder de boom.  Een warme mand of kussen. Heerlijke snacks of een leuk speeltje.  Wij maken ook Kerstboxen voor honden en katten.  Daarmee zorgen wij voor een mooie verrassing voor onder de boom en zo blijft het spannend tot aan de Kerst🎄

 

Met de geweldige hondenspeeltjes van P.L.A.Y. breng je de Kerstsfeer in huis. Een Hot Chocolate, Zuurstokjes, een Gingerbreadman of een kalkoen. Zo kan de hond met het Kerstdiner mee doen.

 

Gegarandeerd de mooiste Kerstfoto's met deze originele speeltjes

 Nu kan de hond toch veilig genieten van een warme chocolademelk

Verras jouw hond met deze heerlijke Christmas Chews van Denzel's.  Met kalkoen en cranberry.

Ook voor honden zijn er super de luxe voerbakken. Zo hebben ze hun eigen Kerstservies

Deze Kerstbox voor de hond zit vol met lekkere snacks en speeltjes. In de luxe variant kan je ook kiezen voor een hondenpuzzel in de box.

De Kerstdagen zijn perfect om samen te puzzelen.

Cadeautip: Geef een funfeeder of een voerspeeltje voor de Kerst. Daarmee maak je de maaltijden of  tussendoortjes extra lekker. 

De Toppl van Westpaw kan je bijvoorbeeld vullen met kalkoenworst van Tribal. Wat heerlijke zoete aardappelpuree erbij en een paar blauwe bessen en de overheerlijke Kerstmaaltijd is klaar. Dat wordt genieten.

Merry Woofmas Christmas eve cookies

Een geweldige nieuwe collectie kerstspeeltjes van P.L.A.Y. 

Merry Woofmas Santa's little Elfer

Wil je een groot cadeau geven, waar jouw hond jaren lang van kan genieten. Kies dan voor een mooi HIK9 bed. Eventueel met een heerlijke topper erop. Ivm met de levertijd kunnen de bedden maar tot 10 november besteld worden.

Een heerlijke warme mand is ook een mooi cadeau.

Een witte Kerst zou toch magisch zijn.   Sneeuwpoppen maken en daarna heerlijk samen met je hond wandelen door de sneeuw. De meeste honden vinden sneeuw geweldig.                                                

Zorg wel dat je goed voorbereid met jouw hond de kou in gaat. Wil jij precies weten wat je kan doen aan voorbereiding, lees dan mijn blog over de winter.

 

Heerlijke wandelingen maken in de sneeuw

Genieten van de natuur samen met de hond is toch geweldig