De Workshops worden gehouden op de locatie van Hondensportvereniging De Vrije Sprong in 's-Gravenzande

De tijden van de workshops zijn voor de pups van 10.30-12.30 met een uitloop tot 13.00 uur.

De andere workshops zijn van 10.30 tot 13.00 uur.

De workshops die ik geef zijn bedoeld om te leren om je eigen hond te masseren.  Ook leer je beter naar je hond te kijken, fysiek en mentaal. 

Het is een samenwerking met je eigen hond en wat extra quality time.

De workshop massage bij de pup is tot ongeveer 10 maanden leeftijd. Ik kan adviseren om een andere datum te kiezen, wanneer ik vind dat het leeftijdsverschil van de pups onderling te groot is.  Een nieuwe datum gaat dan in overleg. 

De workshop ontspanningsmassage bij de volwassen hond is van 10 maanden tot ongeveer  8 jaar leeftijd. Ook hier kijk ik naar de hond zelf.

De workshop voor de Senior hond is vanaf 7 jaar.

Soms kan ik adviseren om voor een bepaalde groep te kiezen.

De workshop massage bij een onzekere of angstige hond gaat in overleg.  Het is niet verstandig om angstige honden die elkaar niet kennen bij elkaar in een ruimte te plaatsen. Dan bereiken we niet wat we willen in een workshop.

Dit zou wel kunnen als het gaat om meerdere honden die zich samen vertrouwd voelen.

Er is ook een mogelijkheid om zonder hond deel te nemen. Je krijgt dan 10 euro korting. Er is per workshop plaats voor 1 persoon zonder hond.

Dit zou bijvoorbeeld kunnen wanneer je hond veel stress heeft op een workshop.  Of als de hond nog niet in huis is, bijvoorbeeld een pup of een adoptiehond.

 

Je kan als groep van maximaal 4 personen met hond samen met mij een datum prikken.

Heb je nog vragen over een workshop of wil je je aanmelden, neem dan contact op via 06-28488412 of stuur een email naar kwispelenrelax@gmail.com

 


 (10.30-13.00) Massage bij sporthonden.

Deze workshop is bedoeld voor honden die (fanatiek) sporten. Ik ga jullie leren hoe je met massage de hond kan ondersteunen, zowel voor als na het sporten. Deze workshop is samen met jouw hond. Maximaal 3 honden.
De kosten voor de workshop zijn 37,50 pp.
Aanmelden kan via kwispelenrelax@gmail.com

Vrijdag 18-06-2021 (11.00-13.00) Pupmassage

In deze workshop leer je om je eigen pup te masseren.  Je leert om beter naar je pup te kijken, fysiek en mentaal. En we werken aan het verhogen van het zelfvertrouwen van de pup door het lichaamsbesef te stimuleren. Een leuke workshop om met je pup samen te volgen Deze workshop is samen met jouw hond. Maximaal 3 honden.
De kosten voor de workshop zijn 39,50 pp.
Aanmelden kan via kwispelenrelax@gmail.com

(10.30-13.00 uur) Ontspanningsmassage.

In deze interactieve workshop ga ik jullie leren hoe je een ontspanningsmassage kan geven bij je hond. ❤

Gewoon omdat je hond het lekker vindt of omdat je graag wil leren hoe je meer rust en ontspanning kan geven. 

In deze workshop ga je samen met je hond aan de slag in een klein groepje van maximaal 3 honden met hun baasje. De kosten van deze workshop zijn 37,50 euro pp

Wil je graag zonder hond deelnemen dan zijn de kosten 27,50 euro.  (max. 1 persoon)