Herfst Inspiratiepagina

De herfst is weer begonnen🍃  De temperatuur daalt en het is ideaal weer om er lekker op uit te gaan met uw hond. Heerlijke wandelingen door het bos, waar de bladeren aan de bomen de mooiste kleuren laten zien. Na het wandelen is het tijd om naar huis te gaan, waar het heerlijk warm en behaaglijk is. Samen even in de relax modus. Een kop thee voor uzelf en voor de hond een lekkere kluif of Lickimat met wat lekkers. Daarna is het tijd voor uw hond om heerlijk weg te dromen in zijn comfortabele, zachte mand. De herfst mag best nog even blijven 🍁

In onze webshop hebben we meerdere manden waar de honden en katten heerlijk in weg kunnen kruipen en fijne orthopedische ligkussens die de gewrichten van uw hond ondersteunen.


Benthe ligt hier heerlijk weg te dromen op een dikke, zachte slaapzak, speciaal voor honden. Deze slaapzak is in meerdere prints verkrijgbaar

Geweldige Halloweenspeeltjes van P.L.A.Y. 

Maar er zijn nog veel meer leuke speeltjes

Kennen jullie dit geweldige voerspeeltje al?  Veel mensen in Amerika vinden dit 1 van de beste voerspeeltjes die er bestaan. De Toppl van West Paw Zogoflex is te vullen met allerlei soorten lekkers. Hierdoor maakt u er voor uw hond een heerlijke ervaring van. De Toppl kan in de vriezer om het moeilijker te maken voor uw hond.

Voor de herfst zijn er geweldige recepten te bedenken. Zo kan u de Toppl bijvoorbeeld vullen met Pompoenpuree en gekookte kipfilet. Of heerlijke zoete aardappel puree met wortelpuree. U kan ook makkelijk een deel van de eigen maaltijd van uw hond verwerken in een smakelijk recept.

 

 Er zijn verschillende hondenjassen voor honden. Een hondenjas kan fijn zijn voor honden die dunbehaard zijn, oudere honden, honden met spondylose of spierproblemen of gewoon omdat het fijn is voor uw hond met de koudere dagen om goed warm te blijven tijdens de wandeling.

Ook tijdens het sporten, wanneer uw hond moet wachten of erna. Hieronder alvast 2 voorbeelden.